Mannen vinden zichzelf beest in bed!

   4523  

41 procent van de mannen vindt zichzelf een beest in bed. Dat blijkt uit een poll op onze site waarin wij vroegen wat mannen van hun prestaties tussen de lakens vonden.

Facking goed!

Vrouwen mogen blijkbaar niet klagen als ze een relatie met een van de Panorama-mannen hebben. Het merendeel van die mannen vindt zichzelf facking goed in bed. Dat kan ook haast niet anders. Met al die tips en tricks die op de site verschijnen, moet je wel een seksbeest zijn!

Verbeterpuntjes

Niet al onze trouwe lezers vinden zichzelf een seksgod. 30 procent denkt namelijk dat er nog wel wat verbeterpunten zijn. Die hebben blijkbaar nooit de columns van Kim Holland gelezen. Slecht hoor! Maar speciaal voor die mannen die de puntjes op de i willen zetten, een informatief filmpje.

Gaat nergens over

29 procent van de stemmers op de poll vindt zichzelf klote in bed. Dat is bijna een derde van alle stemmers. Nu zullen veel van jullie dit antwoord als grapje hebben aangevinkt. Maar als je er echt zo over denkt, hebben wij maar een tip: vraag aan je partner wat er fout gaat. Het kan hard aankomen, maar dan weet je wel hoe het beter kan. Of gewoon dumpen die handel en lekker met jezelf aan de gang. Wel zo makkelijk! [video_ad]
  • Redactie