Toezichthouder DNB blijkt pikante sm-meesteres!

   6717  

Een medewerkster van De Nederlandsche Bank (ook wel DNB) heeft zich jarenlang laten verhuren als sm-meesteres. De bewuste vrouw moest toezicht houden op de financiele sector, maar kluste daarnaast dus bij in de sekswereld. Zij kon haar spullen pakken na een dienstverband van acht jaar. Als sm-meesteres kreeg Conchita veel reacties, en wij snappen wel waarom!

SS-commandante

Aan stoute gedachtes geen gebrek bij Conchita. De medewerkster van DNB zou tegen betaling best wel zin hebben gehad in een rol als SS-commandante. De vrouw werkte eerder voor ABN Amro en ING. Op haar Twitterpagina is te zien dat zij niet vies is van een rol als sm-meesteres. Stoute Conchita! dnbescortdamegroot

Cock and ball torturing!

Conchita blijkt van alle markten thuis te zijn. Zo wist zij te meldden dat zij niet vies is van cock and ball torturing en dat zij het heerlijk vindt om te snowballen (het mond op mond overgeven van het witte goedje). Haar motto? 'The kinkyer the better!'. Conchita zelf wil niet reageren maar wij weten genoeg, echt een snoeperd die Conchita!
  • Redactie