Website zoekt bordeeltester!

   3173  

Stel je voor, je komt graag in bordelen maar je vindt het net iets te duur. Dan is er nu een oplossing! De Duitse website Kaufmich.com is opzoek naar mannen die graag bordelen testen. Dus heb jij zin in een nieuw avontuur en trek jij graag de stoute schoenen aan, dan is dit zeker iets voor jou.

Serieuze zaakjes

De website een vergaarbak van prostituees, bordelen en seksclubs en wil de aangeboden bordelen graag voorzien van een oordeel. Onder het takenpakket valt onder andere: het bordeel testen op hygiene en het toepassen van veilige seks. Je deelt de lakens met meerdere dames die in de bordelen werken, schrijft daarna je ervaringen op en vervolgens publiceert de website de bevindingen.

Bang bang, gangbang!

Een beetje pit is wel gevraagd, want de bordeeltester moet deelnemen aan alle activiteiten die op de website worden aangeboden. 'Je bezoekt ook Kaufmich-evenementen zoals bukkakefeesten en gangbangs die je beoordeeld op kwaliteit', aldus Kaufmich.com. Is deze vacature nou echt iets voor jou en heb je dit altijd al willen doen? Neem dan eens een kijkje op de site en reageer op de vacature! Succes!
  • Redactie