'Yo pik, jij hebt wel een hele grote...'

   6308  

Size does matter, size doesn't matter.. Smaken verschillen duidelijk maar wij denken dat niemand zit te wachten op de penis van Roberto Esquivel Cabrera. De beste man heeft zo een grote penis, dat vrouwen bang zijn om seks met hem te hebben. Hij claimt de grootste ter wereld te hebben en als we de foto moeten geloven spreekt hij de waarheid! Onlangs liet Roberto zijn klokkenspel wegen en meten, de resultaten zijn schokkend..

Zet je schrap!

Zit je goed? Mooi! Dan kun je nu goed je ogen de kost geven en zien hoe groot en zwaar de penis van Roberto is. Maar liefst 48 centimeter groot! Dat is gigantisch! Dat is ongeveer net zo groot als sommige breedbeeld televisieschermen en net iets minder dan een honkbalknuppel. En alsof dat nog niet schokkend genoeg is, het gevaarte weegt 1 KILO! Dat is een pak suiker, en dat in je broek..

Guinness Book of World Records

De Mexicaan Roberto is opgemerkt door de makers van het Guinness Book of World Records en krijgt naar alle waarschijnlijkheid een vermelding in het boekwerk met de 'zwaarste en langste penis ter wereld'. Zelf is Roberto niet zo blij met zijn 48 centimeter lange klokkenspel, hij kan namelijk nooit seks hebben. Heel vervelend dat hij dit niet kan hebben, maar misschien nog wel vervelender voor de vrouw waarmee hij seks heeft als het zover is. Wat een ding.

  • B. Geurten