Van DJ Lady Lipss, voor haar mannelijke fans

   33907  

“Ik ben al dik drie jaar dj op allerlei feesten en festivals. Ik draai deephouse en disco met een housebeat, wat echt helemaal van nu is. ’s Zomers draai ik vaak in het chill-out genre, dat is een beetje dat lounge-idee dat je vaak op Ibiza hoort. Ik noem mijzelf DJ Lady Lipss, omdat ik nogal vaak complimenten krijg over mijn lippen. Vooral van mannen uiteraard. Ik vind het wel grappig om te zien hoeveel mannelijke fans ik heb. Op mijn artiestenpagina kan ik precies bijhouden wie mijn pagina liket. 85 procent is man, 15 procent is vrouw. Of daar niet iemand tussen zit met wie ik een relatie wil beginnen?

 

Weet je, ik kom net uit een relatie. Ik ga daar nu niet actief naar op zoek. Ik geloof ook sterk in het lot. Als ie komt, dan komt ie. Ik probeer daar best nuchter mee op te gaan. Ook wat mijn muziek betreft sta ik met beide benen op de grond. Ik ben van helemaal niks naar het punt gekomen waar ik nu als dj sta. En elke stap vooruit is er één. Dat moet je niet gaan overhaasten. Ook niet in de liefde.”’

Naam: Kristel Souilljee
Leeftijd: 21
Woonplaats: Heerlen
In het dagelijks leven: dj en producer
Favoriete vrijetijds-besteding: “Ik doe veel aan krachttraining om meer vormen in mijn lichaam te krijgen. En ik zing graag, dus misschien dat ik ooit mijn eigen liedjes kan inzingen en opnemen!”

 

Fotografie: toonen-wientjens.com

  • Kevin van Drie