Van Femke voor René

   22735  


“Mijn vriend René is mijn prins op het witte paard. Hij geeft mij hartstikke veel zelfvertrouwen, iets wat ik wel kon gebruiken na de scheiding van mijn ex-man. Ik ben jarenlang door mijn ex gekleineerd vanwege mijn kleine borsten. Zelfs op verjaardagen en in het openbaar kon hij het niet laten om een vervelende opmerking over mijn uiterlijk te maken. Door hem heb ik mij heel lang geschaamd voor mijn kleine cupmaat en ik heb ook heel lang gedacht dat mannen alleen maar op vrouwen vallen die minimaal een C-cup hebben.

Door René weet ik wel beter. René is het tegenovergestelde van mijn ex. Hij zal nooit iets naars over me zeggen. Door hem voel ik mij weer sexy en durf ik mij weer te laten zien. Deze foto is het ultieme bewijs.”’


Naam: Femke Oomen 
Leeftijd: 30 
Woonplaats: Vledder (“Waar dat ligt? Bij Havelte. Weet je ook niet waar dat ligt? In Drenthe, aan de grens met Friesland”) 
In het dagelijks leven: werkzoekende (“Als je iets voor me hebt, in welke richting dan ook, dan hoor ik het graag!”) 
Favoriete vrijetijdsbesteding: “Lekker met mijn zoontje van 6 ouwehoeren! Hij vertelt inmiddels tegen iedereen dat mama in een boekje staat! Vol trots!” 
 

 

Fotografie: toonen-wientjens.com

  • Redactie Panorama