Van Heidy voor Roy

   7800  

“Toen ik Roy twee jaar geleden tegenkwam was het liefde op het eerste gezicht. We zijn een perfecte match: we voelen ons fysiek tot elkaar aangetrokken en ook qua karakter hebben we een klik. Roy is erg lief voor me. Hij legt mij als vrouw altijd in de watten. Nooit zal hij zichzelf op de voorgrond plaatsen, ook niet in ons werk. Sinds kort organiseren we samen zogenaamde Pleasure Lounge-feesten, dat zijn feesten voor 30plussers. Ik ben het gezicht van het evenement, iets waar Roy totaal geen moeite mee heeft.

Lees ook: van Sarinah voor Rob

Sterker nog, hij heeft mij juist ontzettend gestimuleerd om dit avontuur aan te gaan. Het is nogal wat, verantwoordelijkheid dragen voor zo’n organisatie. Maar hij geeft mij altijd het gevoel dat dit een goede stap voor me is en hij steunt mij waar hij kan. Al ben ik van nature ook avontuurlijk en impulsief, kijk maar naar deze foto.”’

Naam: Heidy Berends
Leeftijd: 37 (“Volgende week 38!”)
Woonplaats: Zevenaar (Gelderland)
In het dagelijks leven: evenementen-organisator (“Ik organiseer 30plus-feesten onder de naam Pleasure Lounge. Kijk maar eens op www.pleasurelounge.nl, dan zie je wat het is. Volgende week vieren we ons vierjarig bestaan!”)
Favoriete vrijetijdsbesteding: “Hard-lopen en een bezoek brengen aan de sauna!”

 

Fotografie: toonen-wientjens.com

  • Kevin van Drie