Van Kenny voor John

   17990  

“Drie jaar geleden, toen mijn relatie stukliep, kwam ik met twee kleine kinderen op straat te staan. Eerst kwamen we in de noodopvang terecht, vrij snel daarna kregen we een eigen huis aangeboden door de gemeente. Een huis boven John. Toen ik hem voor het eerst zag, dacht ik: als dat mijn buurman is, dan wordt het nog gezellig. In positieve zin, natuurlijk. John heeft ook twee kinderen, maar was op dat moment, net als ik, een tijd vrijgezel. Het klikte vrijwel meteen tussen ons.

Ik bleef een keer eten, we praatten over van alles en nog wat en het was net alsof we elkaar al heel lang kenden. Sinds een jaar zijn we officieel samen. We hebben één groot gezin en twee huizen waar alleen een trappenhuis tussen zit. Ik maak er weleens een grap over, dat we een brandweerpaal tussen onze huizen moeten bouwen en dat ik daar dan met deze blinkende hakken en met dit spannende setje vanaf glij. Een paar jaar geleden zou zo’n fantasie nooit in mij zijn opgekomen, nu ben ik een stuk zelfverzekerder. Dat heb ik voor een groot deel te danken aan John.”’

Naam: Kenny Kuiper 
Leeftijd: 31 
Woonplaats: Den Haag (“Beter gezegd: Scheveningen!”) 
In het dagelijks leven: fulltime moeder 
Favoriete vrijetijdsbesteding: “Ik zit het liefst bij John achter op de motor. Zelf rijden kan ik niet. Ik hou amper een scooter overeind!” 

  • Redactie Panorama