Van Patrice voor haar stuiterbal

   32118  

“Ik ben al acht maanden hartstikke gek op mijn vriend, maar we schreeuwen niet van de daken dat we een relatie hebben. We nemen onze tijd. Eigenlijk is het ongelofelijk dat we samen zijn. We kennen elkaar al vijf jaar, maar de vonk sloeg niet meteen over. Zelfs niet toen hij afgelopen zomer in zijn boxershort mijn vloer legde. In zijn boxershort, ja! Het was warm en hij had een spijkerbroek aan, dus hij vroeg of hij die uit mocht doen. Tuurlijk, zei ik, zonder er een opwindende gedachte bij te hebben.

Nou ja, ik wist natuurlijk allang dat hij een prima kont had – dat weet ik al vijf jaar! – maar ik heb hem nooit anders dan als een vriend gezien. Totdat ik hem als bedankje voor het vloerleggen meenam naar het terras, we daarna in de kroeg belandden en hij mij opeens wilde zoenen. Ik was weerloos, dat begrijp je wel. En ik ben blij dat hij mij toen heeft gezoend, want anders waren we nu niet samen. Ik ben helemaal weg van mijn ADHD-mannetje. Ik noem hem ook niet voor niks mijn stuiterbal, dan weet hij meteen dat deze foto voor hem is!”’

Naam: Patrice Brevé 
Leeftijd: 44 
Woonplaats: Harderwijk 
In het dagelijks leven: 
administratief medewerkster (“Maar in het weekend sta ik achter de bar van het leukste café in Harderwijk: het Schippertje!”) 
Favoriete vrijetijdsbesteding: “Motorrijden!” 

  • Redactie Panorama