Van Sarinah voor Rob

   5894  

“Een maand of negen geleden zat ik met een paar vrienden in een café in Utrecht. Kwam er opeens een jongen op me afgestapt. We zaten al een tijdje naar elkaar te kijken, zo lang zelfs dat ik er verlegen van werd, dus toen hij voor mijn neus stond, kreeg ik het toch een beetje warm. Dat was dus Rob. Hij zei dat ik er leuk uitzag en vroeg of ik iets wilde drinken. Nou, dat wilde ik wel. Ik was bijzonder gecharmeerd van zijn spontane actie. Hij had ook geweldige humor, op het kinderlijke af, maar daar hou ik wel van.

Lees ook: van Daniëlle, voor haar moeder

Na dat drankje volgde er nog één, na dat café gingen we naar een andere kroeg en vanaf dat moment gingen we eigenlijk daten. De timing was best raar. We waren allebei net vrijgezel, we kwamen op precies hetzelfde moment uit een lange relatie, dus we waren eigenlijk niet op zoek naar een nieuwe liefde. Zul je net zien dat ie dan opeens voor je neus staat. Rob en ik zijn nu een halfjaartje samen, hoe fijn is dat!”’

 

Naam: Sarinah Gitopawiro (“Ik heb een Nederlands- Indische moeder en via mijn Surinaamse kant van mijn vader heb ik ook Creools bloed”)
Leeftijd: 23
Woonplaats: Leiden
In het dagelijks leven: model en singer-songwriter (“Tik mijn naam maar in op YouTube, dan kun je me horen!”)
Favoriete vrijetijdsbesteding: “Muziek maken en koken: wat wil je met een Indische achtergrond!”

 

Fotografie: toonen-wientjens.com

  • Kevin van Drie